A TOP 5 általunk legjobban várt előadó az EFOTTON!

Már javában tombol az idei fesztivál szezon, és nem sokára megnyitja kapuit, a nyár legnagyobb hallgatói fesztiválja. Mi most hangolódásképp összeszedtük az általunk legjobban várt 5 előadót és reméljük, veletek is találkozhatunk a Velencei tó mellett!

5. Ivan and the Parazol

2010-ben alakult a zenekar Budapesten. A 70-80-as évek zenei stílusára épül a együttes zenei világa. Dalszövegeik néhány kivételével angolul íródnak. Életében egyszer mindenkinek el kell menni egy koncertjükre, mert Ivan mozgását a színpadon kell látni. Íme a lehetőség.
Mikor hallhatjuk: Vasárnap Rauch koncert Aréna 23:00

4. Margaret Island

A zenekar 2013 óta hódítja kis hazánkat és a környező országokat. A tavalyi Szegedi Ifjúsági Napokon figyeltem fel rájuk, ahol először hallottam őket élőben. “Róluk még sokat fogunk hallani –  gondoltam magamban…Azóta számos koncertjükön voltam és mára már nem csak az én kedvenc zenekaraim közé kerültek be, hanem egy ország szereti őket. A koncertjükön minden alkalommal a mai napig elfog egy megfogalmazhatatlan érzés ami egyszerre megnyugtat, de ugyanakkor felpörget..ugye mondtam, hogy megfogalmazhatatlan.:)

Mikor hallhatjuk:

Akusztikus: Július 11 Velence Mini színpad / strand 21:00

Nem akusztik: Július 14 Péntek Nivea nagyszínpad 18:30

3. Punnany Massif

 Az idén tinédzser korba lépő zenekar a tavalyi alkotói szabadság után,idén ismét  fesztivál turnéba kezdenek! Sőt, a -1 napon egy akusztikus koncertet is tolnak a srácok, a tábor tűz mellett. Nem is tudjuk melyiket várjuk jobban!

Mikor hallhatjuk:

Akusztik: Július 11  Kedd (-1 nap )Velence Mini színpad / strand 22:00Nem akusztikus:  Július 13 csütörtök 21:45 Nivea nagyszínpad

Sean Paul

A jamaikai énekes 96’-ban kezdte meg énekesi karrierjét. Első száma, a Baby Girl hozta meg számára a hírnevet az egzotikus szigeten. 2002-ben a Dutty Rock című nagy lemezével jutott a top listák élére, hiszen  amerikában csak nem 2 millió példányt adott el a lemezből. Azóta karriere, csak felfelé ível, és olyan előadókkal csinált duettet, mint Rihanna, Beyonce és Dua Lipa. Most végre ellátogat hozzánk is! Nem kérdés, mi biztosan ott leszünk! Reméljük ti is!

Mikor hallhatuk: Július 14 Péntek Nivea nagyszínpad 21:45

 

 

 

 

1.Hurts

 

2009-ben debütált a zenekar wonderful life című száma, amivel hatalmas sikerre tettek szert. A Brit együttes azóta meghódította Európát. Kis hazánkban már többször is jártak, és elbűvölték a közönséget.Utolsó lemezüket két évvel ezelőtt októberben adták ki, Surrender címmel.

Mikor hallhatjuk?  Július 15 szombat Nivea nagyszínpad 21:45

 

Top 5 általunk várt előadó az EFOTT-on

Category: 5 PERC A GANGON
0
402 views

Join the discussion

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.