Van egy jó hírünk! Újra indítjuk az interjú rovatunkat az Interjúsarkot. Első vendégünk, H.Varga Tamás volt, akivel a legújabb klipjéről beszélgettünk. Ha kíváncsiak vagytok kulisszatitkokra, akkor tartsatok velünk!  

Gang! : Mesélj egy kicsit magadról, miért választottad a színészi / énekes pályát?

H.Varga. Tamás: A színészi pálya igazából Győrben kezdődött a nagymamám révén aki jegyszedőként dolgozott a Győri nemzeti színházban, így már 6 éves korom óta gyakori és igen csak lelkes nézőközönsége voltam az előadásoknak. Később a színház stúdiósa lettem, ahol már elkezdtem a színészmesterség fortélyait megtanulni. Aztán 14 évesen felvételiztem a Vörösmarty Mihály Gimnázium dráma tagozatára, ahova sikeresen felvettek, de igazából ez bennem soha nem volt kérdés, hogy színész szeretnék lenni. Tudtam, hogy mit szeretnék, tudtam, hogy merre kell menni, és ez vitt előre. Majd a színész iskola elvégzése alatt, leszerződtettelek, a Veszprémi Petőfi Színházba, ahol két évadon keresztül játszottam is. Jelenleg a Turay Ida Színház, társulat tagja vagyok, ahol a  jövő évadban, kedvező lehetőségeket biztosított nekem Darvasi Ilona, a színház igazgatónője.

Tegnap jelent meg az Ösvény című klipped. Mit lehet róla tudni? Milyen volt a munka? Van háttér sztorija a klipnek?

Így van tegnap raktam ki a hivatalos oldalamra, igazából, ami a háttérben folyó munka az arról annyit érdemes tudni,hogy én a színház világától nem tudtam elvonatkoztatni, és nem is nagyon akartam, mert igazából a dal maga stílusában én azt mondanám hogy pop musical. Egy hatalmas csapatjáték volt, itt mindenki azért jött hogy ebből kijöjjön egy jó dolog, és ez egy hatalmas boldogság számomra ugyanis nem volt szponzor, anyagi háttér, mindent nekem kellett megoldani mindent nekem kellett megkeresni, és ettől számomra sokkal értékesebb lett az a pillanat amikor ez eljött és ott álltunk, és felvettük. Szöveg tartalmát tekintve pedig az gondolom, hogy mindenki számára aktuális lehet, hiszen mindenki keresi a saját kis útját, és mindenkiben közben ott van a félelem, hogy vajon ez jó, ez most összejöhet?. A dal fő mondani valója, hogy nem kell félni itt, van a perc és ez a miénk.

Milyenek a visszajelzések?

Nyilván megosztó mivel hogy zenei stílusában nem annyira elfogadott itthon a musical , vagy is egy bizonyos réteg kedveli, alapvetően én jókat hallottam vagy jókat írnak róla., Nyilván lenne min változtatni, lenne mit csiszolni de én az gondolom hogy első klipnek nagyon jó.

Mik a jövőbeli terveid?

Szeretném szuperül teljesíteni jövő évadomat a színházban, valamint szeptember 23-án bemutatásra kerül a Csongor és Tünde című előadás amit én magam rendezek.

Tehát akkor már nem csak színész hanem a rendezői munkába is belepillanthattál. Más lesz, mint egy átlagos Csongor és Tünde előadás? Miben lesz különleges?

Azt gondolom, hogy nagyon tehetséges emberek lesznek ebben a darabban láthatóak, ami nagyon ritka, hiszen egy kőszínházban ugye az adott társulatból szokták összerakni a szereposztást. Itt azonban egy családként fog üzemelni ez az egész. A célom pedig az vele hogy fiatalok számára teljesen befogadhatóvá tegyem. Talán annyiban is más lesz, hogy rövidebb lesz, fő célom volt, hogy egy húzott verziót csináljunk meg, hiszen 2 órán keresztül nem feltétlen köti le majd a 16-17 éves kamaszokat.

Interjúsarok- H.Varga.Tamás

Category: 5 PERC A GANGONINTERJÚSAROK
0
817 views

Join the discussion

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.