Sziasztok!

Üdvözlünk honlapunkon, örülünk, hogy ránk találtál.

Szeretnénk egy kicsit bemutatkozni, ezért egy kicsit személyesebbre vesszük a formát.

Csapatunk 3 főből áll jelenleg (lejjebb) , A főiskolán találkoztunk, elég rögös úton, de barátok lettünk az évek során. Úgy gondoltuk, a felesleges energiánk, és időnk leküzdésére csinálunk egy közös projektet.. Így jött létre a GANG! . NEEEM, igazából csak szeretünk írni, fotózni, és mindent ami ehhez a világhoz kapcsolódik.

Miről olvashatsz nálunk?

5 perc a gangon:

Elsősorban a mi agyszüleményünket találhatjátok benne, 5 perc alatt átfuthatod, akár a reggeli kávé – cigi kombó mellett, vagy a munkahelyi, iskolai szünetben.

Fesztivál Time:

Mindenki szereti a fesztiválokat, itt találhatjátok a legfontosabb híreket a fesztiválokról, és a beszámolóinkat.

Interjúsarok:

Kíváncsi vagy valamire a kedvenc zenekarod, színészed, munkásságából?  Ne tartsd magadba, mi megkérdezzük! Figyeld Facebook oldalunkat, és az aktuális interjú alanyunkat, és írd le kérdésedet, és mi megkérdezzük tőle.

Képkeretben:

Izgalmas galériákat mutatunk nektek a nagyvilágból

Késsel, Villával

Szeretünk főzni,enni és új dolgokat kipróbálni. Egy szóval szeretjük a gasztronómiát. Hát miért ne írnánk az ételekről? Legyen az egy jó étterem, vagy egy fagyizó amit kipróbáltunk, vagy egy jó recept amit megfőztünk! Igyekszünk közben a konyhát se felgyújtani. 🙂

Divatvilág

Kíváncsi vagy napjaink legújabb trendjeire? Vagy a legnépszerűbb smink termékekre?  Vagy csak egy jó ruha összeállítást néznél a szombat esti bulira?

Épségben

Fontos számunkra az egészséges életmód. Ezért az elsősegély versenyektől kezdve, az egészség tippeken keresztül megtalálhattok mindent.

Vesszünk el!

Vesszünk el együtt! Na jó nem komolyan! Néha mi is kiruccanunk egy- egy hétvégére, ami mindig izgalmasan sikerül.

Ha kíváncsiak vagytok az utazós élményeinkre akkor tartsatok velünk.


Szeretnénk bemutatni a stábot is: 

Zsani: Rovatokért felelős szerkesztő

Nem hivatalos lektorunk és rovatvezetőnk. Ha valami nem stimmel a cikkel, akkor ő kérdés nélkül szól, és perceken belül rendbe rakja, helyesírásilag is, és formailag is. Egyébként egy kis ötlet bomba, rengeteg ötlete van, és a csapatunk egyik legnagyobb bírálója, persze a csapaton belüli konfliktusokat is általában ő oldja meg.

Máté. Főszerkesztő-helyettes, Fotó rovatvezető

Stábunk egyetlen fiú tagja, de nem mondanánk, hogy nő uralom van. Ha valami nem tetszik neki az asztalra csap, és rendbe tesz mindent. 2017-ben elnyerte a Sajtó fotó pályázat André Kertész Nagydíját!  * büszkék vagyunk rá* Szeged mellől származik Domaszékről. Szeret fotózni, az életét is ennek szenteli. Rengeteg helyen járt már és elképesztően jó képeket csinál.

Dóri Főszerkesztő

Magához híven egy lekésett szakmai gyakorlat következményeképpen került bele a média világába, és azóta teljesen magával ragadta. A Verse.hu Portállal indult a munkássága, és szépen lassan gyakornokból először vezető szerkesztő, majd itt nálunk főszerkesztővé nőtte ki magát. Rengeteg koncertre jár, és ha valaki ő biztosan tudja a legújabb híreket. A kedvenc mondatai közé tartozik a HOL A CIKKED?! kérdés, vagy a 10 percet  kések ( ez még a jobbik eset)  mondat. De így szeretjük.

Üljetek ki ti is a GANGRA velünk!

Zsani&Máté&Dóri

GANG TEAM- Avagy kik is vagyunk mi?

Category: 5 PERC A GANGON
0
369 views

Join the discussion

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.