Megnyitott, és mától öt napig várja a közönséget Vácon a hazai fesztiválpaletta új színfoltja, az egyszerre zenés és színházas, laza, fröccsözős, ottalvós, bulizós, vízpartos, naplementés, új helyszínt felfedezős VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó.

Emberléptékű is, de a programkínálata igazán pompás, közel van Budapesthez, de elég távol ahhoz, hogy azt érezzük, kimozdultunk. Zene is van, színház is van, DJ-k szettjeire táncolhatunk, vízparton ejtőzhetünk – ráadásul a szervezők ajándékkal is kedveskednek, a július 5. és 9. között megrendezésre kerülő váci VéNégy Fesztivál nézőinek. Elmeséljük, mi a csábító ajánlat.

“Felvisszük Vácra a Római-partot, és a legjobb zenekarokat” – ez a jelmondata a kellemes, vízparti, mindemellett a hazai zenei paletta legjavát és izgalmas színházi programokat kínáló különleges fesztiválnak.

A külföldi színházi fellépők és a DJ-k mellett olyan közkedvelt hazai produkciókat láthatunk ebben a négy napban, mint a TÁP Színház vagy a Nylon Group, a két zenei színpad kínálata pedig kifejezetten színes és pazar; a legnagyobb fesztiválok felhozatalával vetekszik, azok dömpingje nélkül. Olyan népszerű hazai együttesek jönnek a VéNégy Fesztiválra, mint a Punnany Massif, az Európa Kiadó, a Belga, a Blahalouisiana, az Irie Maffia, a RedRed, a Ricsárdgír, a Supernem, a Jónás Vera Experiment, a 30Y és a Hiperkarma.

És akkor itt egy csomó közérdekű és hasznos információ:


SZÁLLÁS

Kemping: A fesztivál területén egy kellemes, árnyékos és nyugodt övezetben alakítottuk ki a kempinget vendégeink részére.

Kempingjegy: 4000 Ft, melyhez ingyenes strandbelépő jár és teljes egészében lefogyasztható.

A kempinget július 6-án 12 órától lehet elfoglalni, elhagyni pedig legkésőbb július 10-én 12 óráig szükséges.


UTAZÁS

Fesztivál busz

Minden nap hajnali fél 2-kor fesztivál busz indul a bejárattól a Nyugati pályaudvarra, gödi és dunakeszi megállóhelyekkel.

Jegy ára: 1000 Ft, melyet a Duna-parton, a bejáratnál lévő kegypénztárban lehet megvásárolni


Közúti közlekedés

Gyere Oszkárral: http://bit.ly/2sp9Oqt
Gyere az idén 10 éves Oszkár telekocsival, így nemcsak olcsóbban és kényelmesebben jutsz el a VéNégy fesztiválra, de a környezetet is óvod.

Budapestről a 2-es vagy a 2/A (M2) úton közelíthető meg Vác. Ha a 2-es útról érkezik a városba, akkor a körforgalmon túl a MOL kútnál kell balra kanyarodni és a Budapesti főúton továbbhaladva, a Konstantin térnél balra, majd a Duna parton szintén balra kanyarodva már a fesztivál utcájában vagyunk, ahol egyenesen haladva tovább a vár alatti kijelölt parkoló részen kényelmesen parkolhatunk közel a fesztiválhoz..

A 2/A (M2) útról a sződi lehajtónál Sződligeten keresztül lehet ráhajtani a 2-es útra, vagy a Vácrátót, Gödöllő, Vác – Dél lehajtónál a Gödöllői úton is becsatlakozhatunk a 2-es útra, ahonnan a fent leírtak szint jutunk el a fesztivál helyszínére. Vácra érve az OMV kúttól táblákkal is segítjük a tájékozódást.


Vasúti közlekedés

Budapest Nyugati pályaudvaron a Szob felé közlekedő zónázó vonatra kell felszállni. Vácott a vonatról leszállva a Széchenyi utcában kell elsétálni a Március 15. térig (Főtér) ahonnan a Duna felé haladva, majd a parton Budapest irányába sétálva, könnyen elérhetjük a fesztivál területét. Vonat menetidő, zónázó vonatok esetében 25 perc.


Busz közlekedés

Budapesttől menetrendszerinti autóbusszal Újpest-Városkaputól indulnak buszok Vácra. A váci autóbusz pályaudvartól 5 perc séta a Főtér, ahonnan a Duna felé haladva, majd a parton Budapest irányába sétálva, könnyen elérhetjük a fesztivál területét.  Menetrend itt


Kerékpár

Dunakeszitől a Dunával párhuzamosan futó kerékpárúton közelíthető meg a város dél felől, a ligetet elhagyva a József Attila sétányra jutunk, ahol a Várral szemben a Duna felé meglátjuk a fesztivál területét. Északról pedig Szobtól Zebegény-Nagymaros-Verőcén keresztül juthatunk el Vácra. A kerékpárúton haladva a kompkikötő után pár perc tekerésre egy játszótér mellett halad az út, ahol jobbra kanyarodva a Duna felé találjuk a fesztivált.


Taxi

Ha Vácra érkezve bizonytalanok vagyunk merre is kell menni.

315 Taxi
Állomás: Buszpályaudvar
Tel.: +36/27/315-315

Tele Taxi
Állomás: Széchenyi u.
Tel.: +36/27/301-555

Duna Taxi
Állomás: Kórháznál
Tel.: +36/27/313-666


Részletes program, információ, házirend

http://v4fest.eu/

https://www.facebook.com/v4fesztival/

Elindult a VéNégy Fesztivál

Category: FESZTIVÁL TIME
0
1623 views

Join the discussion

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.