Hihetetlen népszerűségnek örvend a Green Future Festival, amely Vajdaság legdinamikusabban fejlődő nyári rendezvénye. Az idei évben már közel 20 ezer látogatót várnak az adai medencén, augusztusban megrendezésre kerülő fesztiválra.

Nem bíztuk a véletlenre a zenei felhozatalt – mondták el a szervezők. A szlovén szupersztár lemezlovas, Beltek már szinte az összes, a világot meghatározó fesztiválon fellépett már és idén nyáron a Green Future közönségét is az egekbe fogja emelni lendületes szettjével. Ezen a nyáron Vajdaságban kizárólag a Green-en láthatjuk Magyarország jelenlegi legnagyobb sztárzenekarát, a Wellhello-t. Fluor és Diaz (Wellhello) jelenleg legyőzhetetlen! Minden lehetséges listát vezetnek, nincs olyan magyarországi rádió, amelyen ne játszanák slágereiket, nem telik el úgy szombat, hogy a klubokban ne csendüljenek fel a slágereik. A szervezők biztosak abban, hogy a Wellhello a Green Future Festival-on is teltházas koncertet fog adni. És, hogy mi van még a levegőben? Természetesen a Halott Pénz, akik szintén először érkeznek Vajdaságba.

A fellépők listája viszont ezzel még koránt sem teljes. A fent említett előadókon kívül tovább erősíti a Green Future felhozatalát James Zabiela, a The Beatshakers, a Katapult DJAndroEdo Dernova, a Drop The CheeseDj LennardPurebeat, Wise D & Kobe, a Cloud 9+Immi V és a Dublic. A fellépők listája azonban még messze nem teljes! Az idei évben tényleg kielégítjük minden vendégünk igényét -mondták el a szervezők.
(Forrás: Délhír)

Halott Pénz, Wellhello és Beltek a Green Future Fesztiválon!

Category: FESZTIVÁL TIME
0
145 views

Join the discussion

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.